Sideshow barker

Miért butaság a táblázatos szerkezet:

a probléma körülírása és a felkínált megoldás

A táblázat a HTML-ben egy ok miatt létezett: hogy adatokat jelenítsen meg. Később lehetővé vált a border="0" használatával, hogy egy ráCSSzerkezet segítségével helyezzünk el képeket és szövegeket az oldalakon. Mai napig még mindig a táblázatos szerkesztési stílus a meghatározó elv a gazdag látványvilágú oldalak tervezésénél, ami manapság már gátolja a jobb, hozzáférhetőbb, rugalmasabb és működőképesebb oldalak készítését. Fedezze fel, honnan ered a probléma forrása, és sajátítsa el a megoldásokat a teljesen standard és táblázat nélküli weblap készítéséhez.

Note for users of IE/Mac:

In order to properly view sites using non-roman alphabets (such as the Bulgarian and Chinese translations of this site), you need to change your Language/Fonts preferences so that the Default Character set is "Universal Alphabet (UTF-8)". This will not affect any of the sites you normally view and will give you access to a whole new world of sites in languages you probably can't read anyway.

; Scott Design Inc

; Adobe Systems Incorporated

Kornel Wagner ; HLL Translations (ford.)

Don't blame us!

Even though we did our best translating this thing, you still might want to read the original English version.

International Versions

We're going global! If this isn't your native language, check out our translations page. If you'd like to translate this into your native tongue, .

Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons License.

>
Scott Design